facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

11 juni 2020

Premiär för digital utbildning i partnering

Vad är partnering? Varför används arbetsformen så ofta? Och när passar den? Frågorna är många. Vi reder ut dem en efter en i vår basutbildning i partnering.
Nu finns utbildningen också i digital version. Anmäl dig om du är nyfiken på partnering och samverkan.

Traditionellt har vi på URKRAFT endast hållit fysiska utbildningar, men nu har vi anpassat oss efter situationen i samhället och tagit steget in i den digitala utbildningsvärlden.
– Vi såg tidigt att behovet finns men har inte stressat fram en utbildning, utan prövat oss fram för att hitta ett koncept som passar på en digital plattform. Nu är vi mogna att sätta det till verket. Vi har ett utbildningspaket som inspirerar kursdeltagaren i flera steg, berättar Jonny Gustavsson på URKRAFT.

Basutbildningen hålls sista torsdagen i varje månad efter semestern, men vi tjuvstartar med det första utbildningstillfället redan torsdag 25 juni.
Kursen är en heldagsutbildning där vi går igenom partneringens grunder, motiven till att använda arbetssättet och exempel på effekter som partneringen kan ge.
Från och med hösten genomför vi även vår tvådagars grundutbildning och delar av vår tvådagars fortsättningsutbildning på digitala plattformar.

Läs mer om basutbildningen och anmäl dig här.

Författare

Mikael Hjerpe

Dela

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS