facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

8 april 2020

URKRAFT höll utvecklingsdagar i digital form

Inom URKRAFT har vi nyligen haft utvecklingsdagar. Vanligtvis hade vi samlat våra konsulter rent fysiskt för att genomföra teoretiska pass och föreläsningar, kombinerat med workshops och arbetat med aktuella frågor, men den här gången krävde omständigheterna en annan lösning.
- Vi har suttit uppkopplade och konfererat via en digital plattform med våra konsulter som har sin utgångsbas runt omkring i hela Sverige. Det fungerade riktigt bra, berättar Jonny Gustavsson.

Flera gånger om året samlar vi våra utvecklingskonsulter inom URKRAFT för att förfina vårt sätt att arbeta och för att uppdatera oss med kunskaper och gå igenom dokument. Därigenom kan uppdragsgivare alltid känna sig trygga med att URKRAFT är pålästa om de rådande förhållanden, regler och lagar som gäller.
I dagsläget medverkar vi i över hundra pågående partneringprojekt runt omkring i Sverige och vi arbetar hela tiden aktivt med att överföra erfarenheter, både goda och det som kan förbättras, mellan våra utvecklingskonsulter och mellan våra projekt.

Under våra utvecklingsdagar hade vi även externa gäster i form av jurister och beställare som är tongivande personer på partneringmarknaden. Med dessa inslag känner vi oss trygga med att vi alltid sitter inne med den senaste kunskapen på marknaden och kan ge våra kunder och projekt det stöd man önskar och behöver.
– Jag längtar till dessa träffar, det är verkligen något man ser fram emot säger Per Kullgren, en av URKRAFT:s utvecklingskonsulter och fortsätter:
– Jag känner att vi hela tiden utvecklas, och det är precis så en organisation ska fungera. Jag är trygg och trivs så himla bra i min roll genom att jag är uppdaterad med senaste nytt på marknaden, säger Per.

Den här gången genomfördes utvecklingsdagarna på ett annorlunda sätt. Utifrån rekommendationer från Folkhälsomyndigheten ersattes det fysiska mötet med ett digitalt, och konsulterna satt uppkopplade från olika platser i landet, vilket naturligt ledde fram till en fråga om vår strategi gällande digitala utbildningar och webinarer osv.  

– Den tekniska utvecklingen möjliggjorde att vi kunde ha några effektiva dagar. Vi har bland annat gått igenom våra standarddokument i upphandlingsprocesser och förfinat dem utifrån rådande förhållanden och lagstiftning. Det arbetet pågår ständigt och är ett led i att våra uppdragsgivare alltid ska känna att vi sitter inne på senaste nytt, säger Jonny Gustavsson.

Är du som beställare intresserad av rådgivning och hjälp finns kontaktformulär längre ner på denna sida.

Författare

Mikael Hjerpe

Dela

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS