facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

26 mars 2019

URKRAFT:s medarbetare certifierade i Team Pro

Innerst inne vet vi alla att teamet är starkare än den enskilda individen, men hur ska vi organisera oss för att få ut det vi vill av medlemmarna i teamet? Inom URKRAFT har vi certifierat oss i Team Pro, teamutvecklingsprocessen som bygger på forskningen och hur det tillämpas i det praktiska genomförandet.

Team Pro:s utbildning, som mynnar ut i certifiering, utgår ifrån en omfattande forskning om team och teamarbete.
Christoher Svensson, legitimerad psykolog, höll i utbildningen som innehöll både föreläsningar och praktiska övningar.
På Team Pro:s hemsida anges målgruppen för utbildningen: ”Utbildningen vänder sig till dig som på ett eller annat sätt arbetar med utveckling av team eller arbetsgrupper, så som konsult/utbildare eller intern HR-resurs.”

Jonny Gustavsson på URKRAFT uppger att utbildningen är en strategisk satsning helt i linje med vad medarbetare och konsulter vill och vad företaget står för.
– Vår affärsidé är att nyttja människors hela kapacitet, och då är det förstås naturligt att vi också satsar på kompetensutveckling internt i URKRAFT. Nu när vi är certifierade i Team Pro har vi en ännu mer komplett grund att arbeta utifrån, säger Jonny Gustavsson.

Nyfiken på att läsa mer om Team Pro? Klicka här.

Författare

Mikael Hjerpe

Dela

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS