facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

15 januari 2019

Lumber & Karle näst bäst i Sverige

Det är med glädje vi noterar att vår samarbetspartner Lumber & Karle i Kvänum utsetts till Sveriges näst bästa konferensanläggning.
Samtidigt som vi riktar ett grattis åt Lumber & Karle känner vi stolthet att de väljer URKRAFT som partner för aktiviteter med deras kunder.

Det är med kreativ och engagerad personal som Lumber & Karle lyft sin verksamhet. Det säger hotellanläggningens vd Pelle Stohlander, som själv tog emot utmärkelsen vid en ceremoni på SSQ Awards gala i Stockholm.
– Vi tillägnar detta pris till vår underbara personal som jobbar stenhårt för att våra gäster ska få en hotell- och konferensupplevelse som de förtjänar, säger han.
Det är branschorganisationen Better Business World Wide som mäter kvalitén på landets hotell- och konferensanläggningar. Bedömningar är gjorda bland annat via gästers omdömen på mer än 170 sajter, som exempelvis Expedia, Booking.com och Tripadvisor.
– Att bara vara nominerad är fantastiskt och att sedan ta hem en andraplats är nästan overkligt. Utmärkelsen betyder mycket för oss och är en bra värdemätare på vårt arbete med service och kvalitet, säger Pelle Stohlander.
Vi på URKRAFT är ofta på Lumber & Karle för att inspirera och utbilda grupper i Team & Ledarskap.
Noors slott i Uppland vann kategorin årets bästa konferensanläggning.

Författare

Mikael Hjerpe

Dela

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS