facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right download3

Basutbildning i partnering på 1 dag

Så fungerar partnering och samverkan!

Basutbildningen vänder sig till dig som vill veta mer om hur partnering och samverkan fungerar. Utbildningen är en bas och lämplig för dig som kan komma att medverka i ett partneringprojekt. Utbildningen passar även för dig som behöver förstå partnering utan att för den skull vara direkt engagerad i ett projekt.

Våra erfarna utvecklingskonsulter har satt ihop vår Basutbildning, en heldag uppdelad i två block, som vänder sig till dig som vill förstå hur arbetsformen partnering fungerar. Den är också lämplig för dig som kan behöva uppdatera dina kunskaper i partnering, för att förstå utvecklingen av arbetsformen som utvecklas i snabb takt. 
Vi blandar instruktörsledd utbildning med grupparbeten.
Priset för den digitala Basutbildningen är 5 800:- per deltagare, exkl. moms. I avgiften ingår fika, lunch, utbildningsmaterial och konferensavgift.

Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer eller boka en plats på vår digitala Basutbildning för dig och dina medarbetare!

LÄS MER om partnering

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS