facebook linkedin envelope instagram arrow-right2 arrow-left2 phone map-marker calendar user group file download play3 quotes-right

Partneringledare

Driver ledningsgruppens process

URKRAFT är flitigt anlitat som partneringledare. I dag är vi engagerade i mer än 100 projekt i byggbranschen och jobbar med de största entreprenörerna på den svenska marknaden såsom Peab, Skanska, NCC, Byggdialog och ytterligare tiotalet entreprenörer.

Som partneringledare ser vi till att driva ledningsgruppens arbete framåt, hitta lösningar vid eventuella låsningar och skapa kreativitet i processen.

Vi har erfarenhet från projekt som genomförts både med privata beställare och med beställare från den offentliga sektorn, och med en rad olika entreprenörer.

Vi var partneringledare vid uppförandet av tredje tornet och Upper House i Gothia Towers, Göteborg. Det var ett projekt med en budget på 1,2 miljarder kronor och en byggtid på drygt tre år med Peab som totalentreprenör.
Projektet var lyckat ur många aspekter – inte minst sett till kvalitet och ekonomi. Men också rent arbetsmiljömässigt.

Vi har varit och är fortfarande engagerade i flera skolprojekt, och i vitt skilda delar av Sverige. Bland annat i Varbergs kommun, där till exempel Ankarskolan med Skanska som totalentreprenör var Hallands första riktiga partneringprojekt.
Det var lika framgångsrikt sett till lösningar som efterfrågas i partnering samt till kvalitét och ekonomi.
Projektet avlöstes av ett annat skolprojekt i Varberg, som samtidigt var Varbergs kommuns dittills största byggprojekt någonsin. Trönninge skola med idrottscentret Tresteget (ByggDialog som totalentreprenör)  blev också det ett projekt med många positiva effekter.

På Värmdö är vi engagerade som partneringledare för ett strategiskt partneringupplägg mellan Värmdö kommun och Arcona – ett långsiktigt samarbete med många enskilda byggprojekt över sex år.

Med all den erfarenhet som vi på URKRAFT har kan vi hjälpa också dig och din organisation. Vänd dig med förtroende till oss som har dokumenterad kunskap i partnering och för rollen som partneringledare.
Du når oss enkelt via kontaktformuläret här på hemsidan eller genom att ringa direkt till vårt huvudkontor i Skövde.

En trygg samarbetspartner

Vi utvecklar människor och organisationer över hela Sverige.
KONTAKTA OSS