Vxl: 0500-48 14 44Våra referenser

Röster från ledarskapsprogrammet

URKRAFT:s ledarutvecklingsprogram (LUP) är framtaget på begäran och skräddarsytt för ledare och blivande ledare. Så här säger några av de tidigare deltagarna: 

 

Anders Andersson, arbetsledare Götene Vatten & Värme

"När jag valde att gå URKRAFT:s ledarutvecklingsprogram hoppades jag på att få reda på hur jag är själv som ledare och hur jag kan utveckla mitt ledarskap. Men jag måste säga, att kursen överträffade alla mina förväntningar.

Jag har varit på väldigt många kurser men det är sällan jag fått sådana starka ”aha-upplevelser” som jag fick under denna. URKRAFTs handledare har en utstrålning och ett engagemang som verkligen smittade av sig. URKRAFT:s ledarutvecklingsprogram har det där lilla extra och jag rekommenderar det varmt till alla ledare."

Anders Andersson
Arbet
dare Götene Vatten & Värme
 

 

 

 


Linda Swärd
"URKRAFT:s ledarutvecklingsprogram utvecklade mig både i min roll som teamledare och människa. Önskar såhär i efterhand att jag fått möjlighet att delta i kursen långt tidigare. Ledarutvecklingsprogrammet har stärkt mig och gett mig många bra verktyg till att kunna bli en bättre ledare. Jag har fått större förståelse för varför konflikter kan uppstå och hur man lättare kan undvika dem. SDI-kartläggningen, där vi fick analysera våra beteendestilar och lära oss om våra drivkrafter var både intressant och givande.

Kursen har varit väldigt lärorik och inspirerande, den har gett mig massa ny energi till att jobba vidare med min utveckling som ledare och skapa en bättre arbetsmiljö. Önskar att många fler får möjligheten att gå ledarutvecklingsprogrammet på URKRAFT, rekommenderar det varmt."

Linda Swärd
Teamledare Cejn AB

 

Mikael Jonsson Furhoffs


"Jag lärde mig massor på URKRAFT:s ledarutvecklingsprogram, inte bara om ledarskap utan även om mig själv. Jag har blivit duktigare på att lyssna på andra och att anpassa mig efter vem det är jag pratar med. Efter att ha gått URKRAFT:s ledarutvecklingsprogram har jag börjat tänka på saker som jag aldrig tänkte på förut.

Många ledare här på Furhoffs får gå URKRAFT:s ledarutvecklingsprogram och det är definitivt något som jag rekommenderar alla ledare och blivande ledare att göra."

Mikael Jonsson
Vice arbetsledare på Furhoffs

 

 

 

 Stefan Danielsson Falköpings kommun

"Jag fick med mig en mängd verktyg från URKRAFT:s ledarutvecklingsprogram som jag har stor nytta av. Det var en väldigt givande och lärorik kurs, som öppnade mina sinnen och gav mig många värdefulla och utvecklande insikter. "

Stefan Danielsson
Byggprojektledare Falköpings kommun