Vxl: 0500-48 14 44

Välkommen till vår framgångsrika grundutbildning på 2 dagar i partnering! 
 

Grundutbildningen vänder sig till dig som redan har en uppfattning av vad partnering är, teoretiskt eller praktiskt, och är intresserad av partnering som arbetssätt i nutid och framtid, lokalt och globalt!

URKRAFT anordnade sin första grundutbildning i partnering 2005 och har sedan dess som efterfrågat fortsatt arrangera utbildningar i hela Sverige. Som tidigare följer vi vårt uppskattade upplägg och blandar teoretiska avsnitt med praktiska moment. Med det sagt är varje utbildning unik i sig, då vi ständigt gästas av nya, kunniga föreläsare, besöker aktuella partneringprojekt på utbildningsorten och alltid diskuterar med utgångspunkt i dagsläget. Dessutom är detta ett utmärkt tillfälle att knyta värdefulla kontakter inför framtiden och ta del av erfarenheter från andra aktörer i branschen.

URKRAFT:s utbildning vänder sig till alla aktörer involverade i bygg- och anläggningsprojekt. Priset för grundutbildningen är 9 800:-, exkl. moms. I utbildningen ingår fika och luncher samt utbildningsbevis.
Tveka inte att kontakta oss om du vill vill veta mer!
 

 

Boka här!

    Ladda ner som PDF!

Utbildningar & kurser

Partnering & Samverkan