Vxl: 0500-48 14 44

Mats LjungkvistMats Ljungkvist URKRAFT.com

 

På URKRAFT pratar vi gärna om teamet. Just nu har vi förstärkt vår egen uppställning i och med att Mats Ljungkvist kommit till oss. Han kommer framför allt syssla med profilering men blir också en viktig del inom just teamutveckling.

Efter många år inom samma företag och bransch valde jag en ny utmaning, säger han.

Mats Ljungkvist har en bakgrund inom idrotten. Han debuterade i handbollens elitserie som 17-åring, har spelat cirka 300 matcher och gjort mer än 1 300 mål för IFK Skövde fram till dess att han slutade spela efter 15 säsonger.

Mats Ljungkvist var en ledare på planen och har varit en ledare även efter sin aktiva karriär, både som engagerad ledare i A-laget men framför allt som tränare för ungdomar. Och dessutom i yrkeslivet.

– Ledarskap är intressant och jag har ju funnits i den här miljön praktiskt taget hela mitt liv eftersom det är en del av idrottsrörelsen. Jag tar med mig lite av det gamla in i min nya roll hos URKRAFT och ser fram emot att arbeta med de här frågorna, säger Mats.

Profilering är ett område som bara växer i betydelse, men det handlar om så mycket mer än just prylar.

Ska du förmedla ett budskap som ledare är det viktigt att de som tar emot det inte får andra intryck när de tittar på dig. Det är där vi kopplar ihop pusselbitarna under URKRAFT´s organisation. Det handlar inte om att kränga reklamprodukter utan vi ser till helheten. Det du säger hänger ihop med det mottagarna också uppfattar visuellt, och där har vi kunskap att tillföra våra kunder, säger Mats Ljungkvist.

Mer information